Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

In steek gelaten door vriendin wegens Tinderdate

tinder dating
Een avondje stappen is voor een vrouw afgelopen weekeinde niet erg geslaagd. De vriendin van de vrouw is de hort opgegaan met haar tinderdate, maar de vriendin vergat dat de spullen van de vrouw nog in haar auto lag. De dames waren op stap bij Dancing Bruins in Saasveld, opeens was één van de dames vandoor naar een afspraak die zij had gemaakt via Tinder App.

Politie als auto-inbreker
Terwijl de spullen van de vrouw nog in auto lag van vervlogen, maar smoorverliefde vriendin, kwam de politie de achtergelaten vrouw helpen door de auto op een professionele wijze op te breken,. De vrouw kon haar spullen pakken en de politie sloot de auto daarna weer af. “En nu maar hopen dat de Tinder-date geslaagd is!” aldus Politie Dinkelland.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: