Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Truck met dode migranten gevonden in Texas

SAN ANTONIO (ANP) – Op een parkeerterrein naast een supermarkt in de Texaanse plaats San Antonio is zondag een grote vrachtauto gevonden met tientallen illegalen die waren overleden of er erg slecht aan toe waren. Plaatselijke media meldden zondag dat acht mensen onder wie twee kinderen in de truck zijn gestikt.

Twintig anderen zijn onder meer met helikopters in uitgedroogde toestand naar ziekenhuizen gebracht. De toestand van enkelen is kritiek aldus de brandweer van San Antonio. De politie opende de truck nadat een medewerker van de supermarkt alarm had geslagen. De chauffeur van de truck is gearresteerd.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top