Connect with us

Nieuws.org

Nieuws

Website Geenstijl op zwart

Geenstijl
Dinsdagmorgen ging de website van shockblog Geenstijl op zwart. Het is onduidelijk wat er aan de hand is, het is niet achter te halen of er nou een serverprobleem is of een hack, want de website is volledig zwart.

Twitteraar en IT’er Joris von Loghausen meldde al op zijn twitteraccount ’Operation Chrashing Eagle is go!’, hiermee geeft hij aan dat hij ermee bezig is met de crash.

Update 13:28: Geenstijl is weer online. Ze waren tijdelijk offline om nieuwe template voor website online te zetten. Overigens dachten andere nieuwsmedia zoals NOS, NRC en Belgische Morgen dat Geenstijl op zwart ging door hun nieuwe eigenaar ‘Media Huis’.

Continue Reading
Advertisement
loading...
You may also like...

More in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: