Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Antifa gebruikt opnieuw extreem geweld bij Berkeley

Alameda County – Californië. Tijdens “March against Hate” naar Berkely afgelopen weekend hebben de leden van ‘AntiFa’ en ‘Black block’ opnieuw extreem geweld gebruikt tegen burgers. Een burger werd zelfs op de grond mishandeld en aangevallen door meerdere relschoppers van Antifa. De “March against Hate” moest een vreedzame demo worden tegen de extreemrechtse sentimenten in het land, maar het liep volledig uit de hand. De activisten liepen mee met de mars en vielen burgers aan op straat die andere mening hadden. Bron WaPO.

Er zijn meerdere arrestaties verricht door de politie. Ook publieke eigendom van andere mensen werden vernield door wreed geweld van activisten. Diverse Trump-aanhangers belanden in het ziekenhuis.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top