Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Celeb Jihad publiceert naaktfoto’s Lindsey Vonn en Tiger Woods

Er zijn paar naaktfoto’s gelekt voor bekende golfer Tiger Woods en skiester Lindsey Vonn. De foto’s zijn geopenbaard op de website van ‘Celeb Jihad’. De relatie tussen twee bekende Amerikanen is al enige tijd uit, 2013 en 2015 hadden twee verhouding.

Tiger Woods en Lindsey Vonn

Hack
De telefoon Lindsey Vonn zou tijdens hun relatie gehackt zijn door een hacker, daarbij zijn er foto’s gestolen. Tussen de privégegevens waren er ook foto’s van Lindsey en Tiger, zij stuurden elkaar hun intieme foto’s. Het is niet de eerste keer dan een bekende persoon of personen wordt gehackt. In 2014 kwamen er heleboel seksueel getinte foto’s van beroemdheden online onder de naam ‘The Fappening’, de oorzaak was een gebrekkige beveiliging van Apple’s Itunes.

Celeb Jihad

Op de website van Celeb Jihad staan er meer naaktfoto’s van andere beroemde personen, onder andere van Kristen Steward, Katharine McPhee, Tami Erin, Alison Brie en Miley Cyrus. Tiger Woods heeft geëist dat de foto’s offline wordt gehaald anders zou de golfer een rechtszaak aanspannen tegen de website. Men spreekt al over een grote juridische oorlog.

Een rechtszaak tegen website met gelekte filmpjes of foto’s kan succesvol zijn. In 2016 had Hulk Hogan een rechtszaak aangespannen tegen de website van Gawker. Terry Gene Bollea had seksuele relatie met Heather Clem, de vrouw van zijn vriend. Het filmpje lekte uit en werd via de website van Gawker openbaar gemaakt. Hogan was in die periode bijna financieel failliet en kon geen rechtszaak betalen. Opeens kreeg Hogan hulp van miljardair Peter Thiel. De voormalige worstelaar kreeg via Thiel paar topadvocaten om een rechtszaak tegen Gawker te voeren. In 2017 is hierover een documentaire op Netflix verschenen: Nobody Speak: Trials of the Free Press.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: