Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Graffiti van Nouri overgespoten op NDSM werf

Een graffiti met het portret Abdelhak Nouri op een gebouw op het terrein van NDSM in Amsterdam af overgespoten. De Berlijnse graffitigroep OFF heeft hun graffiti over een deel van het portret van Nouri geschilderd waardoor alleen de ogen en voorhoofd van Nouri nog te zien is. Het overspuiten van kunstwerk is mogelijk niet opzettelijk gebeurd aldus Peter Coolen. Ik ken die crew. “Ik kan niet voor ze spreken, maar wellicht hadden ze geen idee.” vertelt Peter aan het Parool.

De maker van het kunstwerk, Ives One is er pissig om. Ives wilt het kunstwerk wel opnieuw namaken maar wel op een andere plek zijn schildering op een muur blijvend is.

Abdelhak Nouri kreeg op 8 juli 2017 tijdens de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen hartstilstand, na een minutenlange reanimatie en spoedambulance naar het ziekenhuis werd later geconstateerd dat de jonge voetballer een blijvend hersenschade had opgelopen tijdens hartstilstand.

Foto eigendom: Maaike Polder.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: