Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Vacature: Dildotester voor reviews

Ben je nog werkzoekend bij het UWV of je zoekt nog carriereswitch dan misschien is de onderstaande vacature wel wat voor jou. Dan moet je wel voor 15 september jouw motivatie en CV opsturen naar het kantoor van LoveWoo in Londen. De verkoper van seksspeeltjes zoekt een fulltime dildotester. Voor de duidelijkheid: De werknemer test seksspeeltjes thuis uit en andere drie dagen moet gewerkt worden op het kantoor. Klinkt ideaal, thuis 2 dagen dildo’s en andere speeltjes uitproberen en daarna op kantoor reviews schrijven over de ervaringen met de toys. Het werk wordt goed betaalt, z’n 28.000 pond per jaar en daarbij zit ziektekostenverzekering, fitnessabonnement en vakantiedagen inbegrepen.

Naast testen van seksspeeltjes en reviews schrijven moet je ook filmpjes maken. Een filmpje maken mag niet in de slaapkamer maar daar buiten. Volgens de woordvoerder van LoveWoo willen ze meer reviews van geteste producten. Sommige seksspeeltjes kunnen namelijk gevaarlijk zijn bij verkeerd gebruikt daarom proberen we het advies bij sommige producten duidelijk uit te leggen aldus de woordvoerder.

Lovewoo dildo tester

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top