Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Heleen van Royen deelt sexy foto;s op sociale media

Hoewel Heleen bekend staat als schrijfster die voornamelijk achter haar bureau zit, is ze in werkelijkheid druk bezig met het trainen van haar lichaam. En met succes, want ze heeft een gezond en sterk lichaam weten te bereiken. Zelfs Playboy heeft haar gevraagd voor een nieuwe covershoot, hoewel dit nog niet heeft plaatsgevonden.

Maar dat weerhoudt haar er niet van om zichzelf te lenen voor andere fotoshoots. En het eindresultaat van één van deze shoots is eindelijk te zien op Instagram en ondertussen heeft ze al andere kiekjes gedeeld op Twitter.

Enkele weken geleden deelde Heleen enkele ‘behind the scenes’ beelden van de fotoshoot waarin ze erg sexy op de grond lag in een nietsverhullende outfit. Toen al was ze vol enthousiasme over het eindresultaat en ontving ze complimenten. Enfin, bekijk de onderstaande foto’s die ze samen met afslankprogramma van’DAG ÉÉN’heeft gerealiseerd.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top