Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Ongelooflijke politieachtervolging door Braziliaanse stad

Er zijn beelden verschenen van een politieachtervolging in een Braziliaanse stad. We weten niet precies welke stad het is, maar bewonderingswaardig is het wel. Een politieagent op motorfiets achtervolgt een vluchtende motorrijder met een passagiere achterop. Beide bestuurders van motorfietsen haalden roekeloze capriolen uit toen ze door straten en steegjes racenden, en slalommenden langs het overige verkeer. Ook de vrouw achterop de vluchtende motorfiets moest wel een paar angstige belevenissen gehad hebben toen ze paar drempels passeerden en in lucht vloog. Bekijk het hele filmpje maar hieronder.

video
play-sharp-fill

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: