Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Halle Berry topless op foto’s

Bijna naakt op een Frans balkonnetje

Hoewel ze bijna zestig jaar oud is, heeft Halle Berry geen schaamte voor haar lichaam. Afgelopen weekend besloot de 56-jarige actrice een naaktfoto te delen met de wereld. Bij de foto schrijft Berry waar ze zelf op een Frans balkonnetje staat, “Geen enkel lapje stof om haar lijf, enkel een glas wijn in haar hand. „Ik doe wat ik wil”. De actrice speelde onder meer mee in de bekende films als Die Another Day, Swordfish, The Call en Moonfall. In 2023 of 2024 komen nog drie films met Halle, ‘The Mothership’, ‘Our man from Jersey’ en ‘Mother land’.


De andere foto’s met wat minder bloot van Halle Berry.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top