Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Internet

Twitter-logo maakt plaatst voor Dogecoin meme

ShibaHet lijkt erop dat Elon Musk, de oprichter van Tesla en SpaceX, zijn liefde voor de cryptocurrency Dogecoin niet kan verbergen. Onlangs heeft hij zijn Twitter-profielfoto veranderd in het logo van de cryptocurrency. Dit heeft veel mensen in de cryptocurrency-gemeenschap enthousiast gemaakt, omdat ze denken dat dit betekent dat Musk opnieuw aandacht heeft besteed aan Dogecoin en er mogelijk nog meer investeringen in de toekomst zullen volgen.

Dogecoin meme op Twitter

Serieuze investering in Dogecoin?

Dogecoin begon als een grap, maar heeft inmiddels een aanzienlijke aanhang gekregen, mede dankzij de aanmoediging van Musk. Hij heeft eerder getweet over Dogecoin en heeft het zelfs “de mensenmunt” genoemd. Veel mensen hebben geïnvesteerd in Dogecoin vanwege zijn steun en zijn tweets hebben soms invloed gehad op de prijs van de cryptocurrency.

Het is niet de eerste keer dat Musk zijn Twitter-profiel wijzigt om zijn liefde voor Dogecoin te tonen. In juli 2020 veranderde hij zijn bio in “CEO van Dogecoin” en tweette hij: “Het is onvermijdelijk”. Dit zorgde voor een enorme toename van de Dogecoin-prijs en er werden veel nieuwe investeerders aangetrokken.

De toekomst van Dogecoin.

Het is duidelijk dat Elon Musk veel invloed heeft op de cryptocurrency-markt en het lijkt erop dat hij nog steeds geïnteresseerd is in Dogecoin. Het is interessant om te zien wat de toekomst zal brengen voor deze cryptocurrency en of Musk nog meer zal investeren in de “people’s coin”.

Inmiddels is het logo weer van Twitter verdwenen, maar sommige gebruikers blijven het logo wel zien. Op Cryptovaluta-markt in de Dogecoin met ruim 30% in waarde gestegen, alhoewel loopt het weer iets terug.

More in Internet

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top