Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Satisfyer Pro 2, meest verkochte speelgoed voor vrouwen

Satisfyer pro 2De Satisfyer Pro 2 is een revolutionair seksspeeltje dat gebruik maakt van innovatieve technologie om de clitoris te stimuleren zonder enig contact. Dit speeltje kan je naar nieuwe hoogten van genot brengen en biedt maar liefst 11 spannende en krachtige standen, van teder tot intensief. Bekijk deze video om een beter idee te krijgen van hoe de Satisfyer Pro 2 werkt:

Een van de beste dingen van de Satisfyer Pro 2 is dat het waterdicht is en daarom ook gebruikt kan worden voor nog intenser plezier onder de douche of in bad. Het apparaat is ook fluisterstil tijdens gebruik en 100% hygiënisch omdat er geen water, smeermiddelen of andere stoffen in het apparaat kunnen komen. De siliconen kop is vervangbaar en daarom gemakkelijk schoon te maken.

Geen contact met clitoris dankzij luchtdruk

De contactloze stimulatie van de Satisfyer Pro 2 zorgt voor een geheel nieuw orgasmegevoel en minimaliseert het risico op overmatige stimulatie. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over te veel stimulatie of overstimulatie.

In dit filmpje wordt de Satisfyer Pro 2 getest op o.a waterdichtheid, lawaai en gebruiksgemak. Mocht je de video vanwege leeftijdsbeperking van YouTube hier niet zien? Dan moet je even inloggen op de website van Youtube.com zelf.

Kortom, de Satisfyer Pro 2 is een bijzonder speeltje dat je op een geheel nieuw niveau van genot kan brengen. Het biedt een breed scala aan stimulatiemogelijkheden en is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een geweldige aanvulling is op je collectie van seksspeeltjes.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top