Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Jutta Leerdam zoent met Jake Paul

Er is een video gedeeld waarin YouTuber Paul en schaatsster Jutta Leerdam te zien zijn. Geruchten dat de twee het wel goed met elkaar kunnen vinden, gaan al langer. Maar nu zijn ze ook echt zoenend gezien door ooggetuigen, schrijf Amerikaanse TMZ. Jutta Leerdam had vorig jaar nog een relatie met Koen Verweij, maar sinds een kleine maand gaat de Jutta om met de Amerikaanse Youtuber en bokser Jake Paul.

@teenmag

Jutta en Jake nu echt gespot! 😍 #juttaleerdam #jakepaul #teenmag

♬ origineel geluid – teenmag

Jake Paul is een Amerikaanse YouTuber, professionele bokser en acteur. Jake Paul is vooral bekend door zijn activiteiten op YouTube, waar hij filmpjes maakt over onderwerpen zoals grappen, uitdagingen en stunts. Hij heeft meer dan 20 miljoen abonnees op zijn kanaal en heeft ook meegedaan aan verschillende televisieprogramma’s en films. Naast zijn YouTube-carrière is Jake Paul ook professioneel gaan boksen en heeft hij enkele wedstrijden gevochten.

Het stelletje was gespot in een restaurant in Miami Beach waarop veel paparazzi erop afkwam. “Een ooggetuige aldaar vertelde dat de bokser en de 24-jarige wereldkampioene in het LPM Restaurant in Miami waren. En kennelijk stond zoenen op het menu. De 2 konden hun lippen niet van elkaar af houden.”

@pichichipixx

Replying to @sssssweet7 📸 Jutta Leerdam and Jake Paul are spotted in Miami Beach, FL. #miami #famosos #celebrity #streetstyle #pichichipixx #miamistreetstyle

♬ sonido original – Francisco

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: