Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Elsa Jean speelt met jouw erotische gedachten

Elsa Jean is een opvallende verschijning die velen in de ban weet te houden. Deze blondine is al geruime tijd actief als maker van volwassen inhoud en geniet een grote populariteit op social media, maar op kanalen voor volwassen-natuurfilms als Pornhub is zij goed te vinden.

De Amerikaanse performer, oorspronkelijk bekend als Sapphire Howell, begon al op jonge leeftijd in de entertainmentindustrie voor volwassenen. Hoewel ze eerst doktersassistente wilde worden na het behalen van haar diploma, besloot ze op 19-jarige leeftijd een andere richting in te slaan. Met inmiddels 27 jaar heeft ze een stevige reputatie opgebouwd als adult-performer en heeft ze twaalf prijzen in de wacht gesleept in de volwassenenindustrie en er is zelfs een Fleshlight gemodelleerd op basis van haar flamoes.

Fanbase van Elsa Jean

Elsa heeft een enorme fanbase op social media, waar ze flink wat inkomsten mee genereert. Met maar liefst 2,6 miljoen volgers op Instagram trakteert ze haar fans regelmatig op opwindende foto’s van zichzelf en jaloersmakende kiekjes van haar reizen naar exotische oorden. Bovendien deelt ze graag foto’s van lingerie op Instagram, maar voor de pikantere foto’s zou je naar haar Only-Fans account moeten gaan.

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top