Connect with us

Nieuws.org

Goal Bergkamp tegen Newcastle United mooiste ooit in Premier League

Sport

Goal Bergkamp tegen Newcastle United mooiste ooit in Premier League

De goal van Dennis Bergkamp is tot de mooiste ooit uitgeroepen door de lezers van Engelse BBC. Bergkamp maakte deze goal tegen Newcastle United 2002. Robert Pirès speelde de ‘non-flying dutchman’ aan, Bergkamp deed met een subtiel tikje tegen de bal zijn directe tegenstander Dabizaz op verkeerde been zetten, liep erom heen en schoot de bal onberispelijk het doel in. De bezoekers van de website van BBC Sport hebben beoordeeld dat de doelpunt van Bergkamp de mooiste ooit is in de 25-jarige bestaan van Premier League.

De top 5 mooiste Premier League goals
1 Bergkamp tegen Newcastle (2002)
2 Yeboah tegen Wimbledon (1995)
3 Rooney tegen Man City (2011)
4 Wilshere tegen Norwich (2013)
5 Henry tegen Tottenham (2002)

Yeboah

Rooney

Wilshere

Henry

Meer in Sport

To Top