Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Italiaan doodgeschopt door Russen in discotheek in Lloret de Mar

Costa Brava – Afgelopen vrijdag is een vechtpartij in de discotheek St Trop in Lloret de Mar uitgelopen in een tragedie met een dodelijk afloop. De 22-jarige Italiaan Niccolò Ciatti had ruzie met Russische personen. Het ontaarde in een vechtpartij waarbij Niccolò kwam te liggen op het vloer, één van de russen gaf een harde schop tegen het hoofd van de Italiaan. Niccolò ging meteen knock-out en is even later nar het ziekenhuis gebracht, maar het mocht niet baten. Niccolò Ciatti is overleden en de drie Russen zijn opgepakt.

Omstanders grepen niet in tijdens de vechtpartij in discotheek St Trop. Ze vonden filmen en foto’s maken van het incident belangrijker dan iemand helpen, aldus een getuige.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: