Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Onderzoek: Vrouwen willen meer seks dan mannen

Als een man zin heeft in seks en vrouw niet vanwege haar hoofdpijn, is misschien een leugentje voor haar bestwil. Een veel gehoord cliché is dat mannen vaker zin seks hebben doet volgens een Brits onderzoek er niet toe.

Britse bedrijf ‘Voucher Codes Pro’ heeft een onderzoek gedaan. Hiervoor werden 2.383 personen uitgenodigd voor een paar testen en vragen. Ze kregen vragen gesteld over hun seksleven en liefde, schrijft Joe.

Daaruit kwam naar voren dat drie op de vijf vrouwen vaker tussen de lakens wil duiken dan mannen. Opvallend genoeg geeft amper 41% van de mannen toe dat ze vaker geslachtsgemeenschap willen dan vrouwen. 21% van de koppels hebben ruzie, meestal gaat over het feit dat ze niet genoeg vrijen. Ruim 34% van de deelnemers hebben toegeven dat ze seks missen. Een op drie personen habben klachten dat hun partner lui is in seksleven.

Is een relatie tijdje aan, is het spontaniteit minder dan in hun beginperiode van een relatie. Ruim 36% van de personen gaan minder vaak uit dan in het begin van een verhouding.

Foto via Pixabay.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top