Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

FC Barcelona wint van Real Betis na roerige week

In een special t-shirt speelde Barcelona zondagavond tegen Real Betis. De Catalaanse club heeft de voetbalshirts speciaal laten afdrukken vanwege de terroristische aanslag in de stad zelf. Op donderdag 17 augustus vielen er 14 doden en tientallen gewonden op de La Rambla door islamitisch geweld met een autobus en wapens. Op de achterkant van de speciale tricots staan geen spelersnamen maar prijkt boven het rugnummer de naam van de stad en op de voorkant stond #TotsSomBarcelona (we zijn allemaal Barcelona). FC Barcelona won van Real Betis met twee goals verschil. Alin Tosca van Betis maakte eigen goal en Sergi Roberto besliste de wedstrijd in 39ste minuut.


More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top