Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Tove Lo gaat halfnaakt tijdens Lollapalooza Chicago 2017

Zweeds singer-songwriter ‘Tove Lo’ heeft geen problemen met bloot en dat liet zij ook zien met een live act tijdens Lollapalooza in Chicago. Ebba Tove Elsa Nilsson wat haar echte naam is, had tijdens een song haar blote voorgevel getoond aan het publiek. Bekijk de video en scroll maar meteen naar minuutje of drie.

Lollapalooza in Grant Park in Chicago is een jaarlijks terugkerend muziekevenement in augustus. Diverse bekende bands als Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, The Cure, Primus, Rage Against the Machine heeft een keer optreden gegeven op het evenement. Het Amerikaanse alternatief voor Pinkpop had dit jaar bekenden namen getrokken zoals The Killers en Muze.

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: