Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Tweejarig kind overleden in snikhete auto

BLUDENZ (ANP) – Een tweejarig jongetje is in Oostenrijk omgekomen omdat hij urenlang in een snikhete auto was achtergelaten. De zeventienjarige moeder en haar vriend hadden de dreumes in de auto gelaten omdat het kind na een lange autorit zo lekker lag te slapen. De twee gingen naar binnen en vielen zelf in slaap.
ambulance in Ostenrijk Toen ze het kind uren later uit de auto wilden halen, was het jongetje overleden, maakte de politie bekend. De officiële doodsoorzaak staat nog niet vast, maar vermoed wordt dat hitte de jongen fataal is geworden. Mocht dat zo zijn, zal de moeder vervolgd worden voor dood door schuld.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top