Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Video: Politie schiet terrorist dood in Cambrils

Er zijn beelden uit Spaanse Cambrils opgedoken. één van de terroristen wordt dood geschoten door de politie op de video. De dader was duidelijk in paniek en ijsbeerde rond op straat, maar hij deed iets wat de politie niet vertrouwde en schoot de dader resoluut dood. Er ging gisteravond al geruchten rond over bomvesten. In Cambrils vielen er vijf doden onder terroristen, maar het heeft mogelijk niet met de aanslag in Barcelona te maken. In de Catalaanse hoofdstad vielen er 14 doden en meer dan honderd gewonden. Er werden twee daders gearresteerd en de man die het busje op Ramblas bestuurde is nog steeds op vlucht.

Let op, schokkende beelden.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: