Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Zwemmers in problemen bij kust Den Haag

DEN HAAG (ANP) – Aan de kust van Den Haag zijn zondag in een onrustige zee meerdere zwemmers gered nadat ze in moeilijkheden waren geraakt. Dat meldden de politie en reddingsbrigade.

Volgens een woordvoerder van de reddingsbrigade ging het bij het Haagse Kijkduin om vijf personen, van wie er een moest worden gereanimeerd en naar het ziekenhuis is gebracht. Een traumaheli landde op het strand.

De zee is onrustig door harde wind en (draaiende) stroming. Zwemmers moeten daarom opletten en worden geadviseerd niet verder dan heuphoogte het water in te gaan. Op het strand is de gele vlag uit, dat wil zeggen dat baden en zwemmen gevaarlijk is en drijvende voorwerpen, zoals bijvoorbeeld een luchtbed, verboden zijn in het water.

Ook maandag wordt nog gewaarschuwd voor een gevaarlijke zee

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top