Connect with us

Nieuws.org

9/11 the movie zorgt voor ophef in Verenigde Staten

Films

9/11 the movie zorgt voor ophef in Verenigde Staten

9/11 The movie

9/11 The movie met Charlie Sheen

Per 8 september draait de film 9/11 in de Amerikaanse bioscopen. Als je de geschiedenis goed kent, dan weet je dat op 11 september dankzij ‘Al Qaida’ van Osama bin Laden twee gekaapte vliegtuigen in de ‘Twin towers’ in Ney York boorden. Nu is er een film, een thriller welteverstaan, en daar zijn niet alle Amerikanen blij mee.

De film gaat over een aantal mensen die vastzitten in een lift, terwijl de Twin Towers in brand staan, moeten de vastzittende mensen uit de lift zien te komen voordat de torens instorten. Charlie Sheen heeft de hoofdrol in de film. Het is niet bekend wanneer 9/11 naar de Nederlandse bioscopen komt.

Trailer 9/11

Advertenties

Meer in Films

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top