Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

9/11 the movie zorgt voor ophef in Verenigde Staten

9/11 The movie

9/11 The movie met Charlie Sheen

Per 8 september draait de film 9/11 in de Amerikaanse bioscopen. Als je de geschiedenis goed kent, dan weet je dat op 11 september dankzij ‘Al Qaida’ van Osama bin Laden twee gekaapte vliegtuigen in de ‘Twin towers’ in Ney York boorden. Nu is er een film, een thriller welteverstaan, en daar zijn niet alle Amerikanen blij mee.

De film gaat over een aantal mensen die vastzitten in een lift, terwijl de Twin Towers in brand staan, moeten de vastzittende mensen uit de lift zien te komen voordat de torens instorten. Charlie Sheen heeft de hoofdrol in de film. Het is niet bekend wanneer 9/11 naar de Nederlandse bioscopen komt.

Trailer 9/11

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: