Connect with us

Nieuws.org

La Tuna / Burbank Californië in brand!

Nieuws

La Tuna / Burbank Californië in brand!

Sommige delen in Californië staan in brand, Burbank wordt bedreigd door bosbranden. De branden zijn vrijdag begonnen, maar zaterdag waren de bosbranden nog niet onder de controle, in sommige gebieden zijn er zelfs evacuaties. Op twitter worden veel video’s gedeeld van de bosbranden bij Burbank, een video lijkt zelfs op een scene van ‘Dante Inferno’ boek/film. Ondertussen is meer dan 1500 hectare natuur bij La Tuna / Burbank verbrand.

Advertenties

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top