Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Bijeenkomst met Anne Fleur Dekker in CREA afgelast

Een geplande debat in het centrum van CREA in Amsterdam is afgelast. Een bekende activist Anne Fleur zou tijdens het debat over “50 shades of fascism – ISSO” spreken. Het onderwerp zou gaan over haat zaaien tegen moslims, vrouwen en andere groepen in de maatschappij. Anne Fleur zegt in een brief dat de aanhangers van “Forum van Democratie” van Thierry Baudet op haar hebben voorzien en de bijeenkomst komen te verstoren wegens geweld. De spreker voor tijdens het evenement zegt te vrezen voor haar leven. Op de website van cultureel studentencentrum CREA staat het te lezen dat ’50 shades of fascism – ISSO’ is afgelast, waarom het afgelast is staat er niet. Een kleine rondgang op Twitter en Facebook zijn er geen openlijk geuite bedreigingen naar Anne Fleur Dekker te vinden evenals negatief commentaar op het afgelaste evenement. Het is niet bekend of de AntiFa activist een aangifte gedaan heeft bij de politie.

Eerder vandaag heeft Geert Wilders aangifte gedaan bij de politie vanwege bedreigingen tegen hem die zijn gedaan via de sociale media, de politicus gaat volgende week nog een keer aangifte doen.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: