Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Directeur basisschool aangehouden om ontucht

aanhouding crimineel

ALPHEN AAN DEN RIJN – De 32-jarige directeur van een basisschool in Alphen aan den Rijn is eerder deze week aangehouden wegens de verdenking van ontucht met een minderjarig meisje van dertien. Het gaat niet om een leerling van de school. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Den Haag bevestigt berichtgeving hierover van Omroep West.

Het OM zegt geen aanwijzingen te hebben dat de man ook ontucht heeft gepleegd met leerlingen van de school. Omroep West meldt dat het zou gaan om de islamitische basisschool An Noer. Ouders van kinderen op de basisschool hebben een brief ontvangen over wat er is gebeurd, aldus de omroep.

De verdachte zou tevens gemeenteraadslid zijn voor de PvdA in Gouda, aldus het AD. In een verklaring op de website van PvdA in Gouda zegt de partij ,,met verbijstering” kennis te hebben genomen van de arrestatie van T. ,,Voor de fractie is zeer duidelijk dat gezien de ernst van de situatie K.T. niet langer deel kan uitmaken van de fractie. Het landelijk partijbestuur heeft kennis genomen van de situatie en heeft besloten K.T. zijn lidmaatschap te ontnemen.”

De verdachte werd maandag aangehouden. Daarna is hij voorgeleid bij de rechter-commissaris. Die heeft inmiddels besloten dat de voorlopige hechtenis is verlengd.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: