Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Hysterische moslima uit vliegtuig gezet

Afgelopen woensdag heeft een moslima in een vliegtuig van Southwest airlines voor consternatie gezorgd. Op het internationale luchthaven Baltimore-Washington werd hulp van de politie ingeroepen vanwege een hysterische vrouw in een vliegtuig,volgens LA Times. De vrouw maakte ophef en eiste dat honden niet mee mogen op haar vlucht. Een passagier had twee honden bij zich tijdens zijn reis. De moslima wilde dat niet vanwege haar islamitische geloof. In het geloof van islam worden honden als onrein beschouwd. Eerst had de vrouw geprobeerd de honden uit het vliegtuig te praten vanwege haar honden-allergie, maar de vrouw kon geen medisch bewijs overleggen over haar allergie. De bemanning vroeg de vrouw te vertrekken, maar ze weigerde. Hierna werd de vrouw uit het vliegtuig gezet en naar de rechtbank geleidt door de politie.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: