Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Kremlin blij met steun voor nepopvolger Poetin

MOSKOU (ANP) – Een door onderzoekers bedachte nepopvolger van de Russische president Vladimir Poetin blijkt opvallend hoge ogen te gooien in een peiling. Het Kremlin reageert positief: het bewijst dat Russen vertrouwen hebben in het personeelsbeleid van hun leider, concludeerde een regeringswoordvoerder volgens persbureau TASS.

De fictieve presidentskandidaat Andrej Semenov kreeg in een peiling de steun van 18 procent van de respondenten. Het onafhankelijke Levada Center voelde 1600 Russen aan de tand en liet daarbij weten dat de denkbeeldige Semenov de steun had van Poetin.

De onderzoekers wilden volgens TASS achterhalen in welke mate het gezag van Poetin van invloed is op het stemgedrag van zijn landgenoten. De regering reageerde woensdag tevreden op de uitkomst. ,,Dit laat zien dat er een overweldigend vertrouwen is in het staatshoofd en zijn personeelsbeleid”, aldus de zegsman.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: