Connect with us

Nieuws.org

Schokkend! Man steekt bank in brand met benzine. Tientallen gewonden

Nieuws

Schokkend! Man steekt bank in brand met benzine. Tientallen gewonden

Melbourne – Australië: Een ongeduldige klant van een Commonwealth Bank was zo zat dat hij moest wachten op zijn geld dat hij met een jerrycan benzine de bank inliep, bij de deuropening de inhoud van de jerrycan leeg liet lopen en daarna aanstak. Tientallen mensen moesten vluchten voor zijn agressieve daad, heleboel slachtoffers belandde in het ziekenhuis met brandwonden, schrijft ABC.Net. De bank in Melbourne liep een schadepost van 3 miljoen dollar op. De dader is een asielzoeker uit Myanmar. Het incident gebeurde op 18 november vorig jaar, de Australische rechtbank behandelt de zaak deze week.

Advertenties

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top