Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Schokkend! Man steekt bank in brand met benzine. Tientallen gewonden

Melbourne – Australië: Een ongeduldige klant van een Commonwealth Bank was zo zat dat hij moest wachten op zijn geld dat hij met een jerrycan benzine de bank inliep, bij de deuropening de inhoud van de jerrycan leeg liet lopen en daarna aanstak. Tientallen mensen moesten vluchten voor zijn agressieve daad, heleboel slachtoffers belandde in het ziekenhuis met brandwonden, schrijft ABC.Net. De bank in Melbourne liep een schadepost van 3 miljoen dollar op. De dader is een asielzoeker uit Myanmar. Het incident gebeurde op 18 november vorig jaar, de Australische rechtbank behandelt de zaak deze week.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top