Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

In deze landen hebben mannen kleinste piemels

Altijd willen weten in welke landen de gemiddelde penislengte het kleinst is? Een Youtube kanaal heeft onderzoekjes bij elkaar gestopt in een handig video, zo kom je achter in welke landen mannen zijn het kleinst geschapen zijn. Dus een club van vrijgezellige vrouwen kunnen deze landen beter mijden als ze bloemetjes buiten willen zetten. Japan begint met nummer tien notering, maar welk land komt op één met de kleinste pikkies ter wereld?

Japan – 4,3 inch
Sri Lanka – 4,3 inch
China – 4,29 inch
Philippines – 4,21 inch
Taiwan – 4,20 inch
Myanmar – 4,19 inch
India – 4,03 inch
Thailand – 4,00
Cambodja – 3,95 inch
Zuid Korea – 3,80 inch

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top