Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Petitie tegen ‘Femke Halsema’ als nieuwe burgemeester Amsterdam

Houd Halsema uit de Stopera

Een handtekeningsactie tegen de voormalig Groenlinks politica Femke Halsema loopt storm op de website van petitie24.com. Na de bekendmaking van aftredend burgemeester Eberhard van der Laan deze week vanwege zijn ernstige ziekt, ging deze week het gerucht dat Femke Halsema wel eens die nieuwe burgemeester van Amsterdam kon worden.

De PVDA gaat mogelijk geen nieuwe burgervader leveren voor de vrijgekomen positie, na de verlies van de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Kandidaten van GroenLinks of D66 hebben betere kansen dan de partij van PVDA.

Op de website stromen de handtekeningen binnen tegen Femke Halsema. Met de titel “Houd Halsema uit de Stopera” bovenaan de pagina tikt de teller 2865 handtekeningen aan. Vanmiddag rond 12:00 uur stond de teller nog op 1500. “Teken de petitie en wellicht weten we met zijn allen deze ramp voor Amsterdam te voorkomen’ staat het te lezen op de pagina. De petitiestarter maakt zich met een heleboel andere Amsterdamse burger zorgen over Groenlinks afbraakplan voor de hoofdstad waaronder auto en parkeerbeleid.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top