Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Reuzenkrokodil doodgeschoten in Australië

CANBERRA – De Australische politie is een onderzoek begonnen naar de dood van een ruim 5 meter lange krokodil. Het enorme dier overleed volgens Australische media aan een schotwond. De schutter riskeert een jarenlange celstraf en een forse boete.

Krokodil

De autoriteiten haalden de krokodil deze week na een tip uit een rivier in Queensland. Het dier was vermoedelijk al enkele dagen dood toen iemand het kadaver zag drijven en alarm sloeg. De enorme krokodil was volgens een expert mogelijk vijftig tot zeventig jaar oud.

Politiemensen hebben het kadaver al onderzocht, maar laten ook nog een autopsie uitvoeren. Ook activisten willen weten wie achter de dood van de krokodil zit. Dierenrechtenorganisatie PETA looft een beloning van maximaal 5000 dollar (ruim 3300 euro) uit voor informatie over de dader.<

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top