Connect with us

Nieuws.org

Vier Amerikaanse tieners aangevallen met zoutzuur

Nieuws

Vier Amerikaanse tieners aangevallen met zoutzuur

Marseille – Frankrijk. Afgelopen weekend heeft een ‘verwarde persoon’ vier Amerikaanse toeristen bij het treinstation aangevallen met bijtend goedje van zoutzuur. Twee personen zijn daarbij in het gezicht gespoten met zoutzuur. Na de aanval is de dader niet gevlucht voor de politie. De dader is meteen gearresteerd.

De twee slachtoffers uit het groepje van vier zijn in het ziekenhuis opgenomen. De vrienden en tevens ooggetuigen zijn in shock.

De laatste jaren worden steeds vaker aanvallen met zoutzuur gemeld. Vooral in de landen van India, Pakistan en Bangladesh wordt vaker zoutzuur gebruikt door mannen tegen vrouwen. Zoutzuur is geen dodelijk middel, maar kan wel ernstige verminkingen veroorzaken.

Advertenties

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top