Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Vier Amerikaanse tieners aangevallen met zoutzuur

Marseille – Frankrijk. Afgelopen weekend heeft een ‘verwarde persoon’ vier Amerikaanse toeristen bij het treinstation aangevallen met bijtend goedje van zoutzuur. Twee personen zijn daarbij in het gezicht gespoten met zoutzuur. Na de aanval is de dader niet gevlucht voor de politie. De dader is meteen gearresteerd.

De twee slachtoffers uit het groepje van vier zijn in het ziekenhuis opgenomen. De vrienden en tevens ooggetuigen zijn in shock.

De laatste jaren worden steeds vaker aanvallen met zoutzuur gemeld. Vooral in de landen van India, Pakistan en Bangladesh wordt vaker zoutzuur gebruikt door mannen tegen vrouwen. Zoutzuur is geen dodelijk middel, maar kan wel ernstige verminkingen veroorzaken.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: