Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Auto rijdt Nieuwe Luxor Theater binnen

Luxor Theater Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) – Een automobilist is in de nacht van woensdag op donderdag in volle vaart het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam binnengereden. Daardoor is de bestuurder van de auto gewond geraakt.

De man werd uit de auto bevrijd, maar verzette zich daarbij. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis om te worden behandeld aan zijn verwondingen. Daar wordt eveneens onderzocht of hij onder invloed was, meldt de politie.

De man ramde een glazen pui van het theater aan de Posthumalaan omstreeks 03.00 uur ’s nachts. De politie onderzoekt hoe het ongeluk is gebeurd.

Het Nieuwe Luxor Theater laat weten dat alle voorstellingen in het theater gewoon doorgaan. De constructie van het nieuwe Luxor is kort na het ongeluk nagekeken door Bouw- en Woningtoezicht en daar werd geen schade aan vastgesteld. Wel is de plek waar volgende week de expositie ‘Luxor 100 jaar’ zou worden geopend, flink beschadigd. De opening is uitgesteld.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: