Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

NS beschermt Amsterdam CS met betonblokken

Amsterdam CS

2015-12-02 10:33:27 AMSTERDAM

AMSTERDAM (ANP) – Betonblokken op Amsterdam Centraal moeten voorkomen dat auto’s de stationshal kunnen binnenrijden. Deze week zijn de obstakels bij de ingangen aan de IJ-zijde van het stationsgebouw geplaatst. Een woordvoerder van de NS bevestigt berichtgeving hierover door de NOS.

Volgens de NS-woordvoerder is er geen actuele aanleiding voor het treffen van de veiligheidsmaatregelen bij de ingangen aan de De Ruijterkade, waar de nieuwe winkels en restaurants zich bevinden. Hij zegt dat de Nederlandse Spoorwegen voortdurend nadenken over de vraag hoe het veiliger en aangenamer kan op het station.

Elders in de stad doet de gemeente onderzoek naar eventuele extra maatregelen om drukke plekken in de stad te beveiligen tegen terroristen die met een auto een aanslag willen plegen. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de inritten van de Kalverstraat. Het onderzoek hiernaar loopt nog.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: