Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Cruijff ArenA laat nog even op zich wachten

Johan Cruijff Arena

AMSTERDAM (ANP) – De Amsterdam ArenA verandert op 25 oktober nog niet in de Johan Cruijff ArenA. Alle betrokken partijen hebben iets langer nodig om het proces af te ronden.

Ajax, de gemeente Amsterdam en de ArenA verwachten dat ze de naamsverandering voor het einde van het jaar kunnen doorvoeren. Ze hebben de familie Cruijff inmiddels gevraagd om een datum vast te stellen waarop de naamswijziging kan worden gevierd.

Ajax, de gemeente Amsterdam en de ArenA sloten op 25 april van dit jaar, de zeventigste verjaardag van de beroemde nummer veertien, een overeenkomst om de ArenA naar de overleden Cruijff te vernoemen. Daarvoor moesten veel zaken worden geregeld, onder meer de verkoop van een deel van de certificaten van de gemeente aan Ajax. Ook kwam er een onderzoek naar tegemoetkoming voor mogelijke inkomstenderving van de ArenA. Aan sommige zaken wordt nu nog de laatste hand gelegd.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: