Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Piloot Air Berlin geschorst na afscheidsrondje met vliegtuig

De luchtvaartmaatschappij van Air Berlin is dinsdag failliet gegaan. Dus jammer voor de degenen die hun vakanties in de rook zien gaan. Wel moeten sommige piloten hun taak volbrengen om passagiers af te zetten op verre bestemmingen. Een piloot kwam op een idee om met het vliegtuig van Air Berlin met daarin 200 passagiers afscheid te nemen met een laag rondje over het vliegveld van Düsseldorf. De autoriteiten en het bedrijf van Air Berlin waren ‘not amused’ over het gedrag van de piloot. Eerst vertelde de piloot technische mankement te hebben aan het vliegtuig waardoor hij niet kon landen. Piloot en de bemanning zijn voorlopig geschorst.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: