Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Fats Domino (89) overleden

Fats Domino

1987-03-12 12:00:00 Fats Domino arrived on Amsterdam airport Schiphol Thursday March 12th for his European Tour 1987. Fats will give 22 concerts in Europe, starting in The Netands on March 15th. Ops Young schoolchildren from Frisian Sneek welcomed the famous artist upon arrival.

NEW ORLEANS – De legendarische Amerikaanse rhythm-and-blueszanger en pianist Fats Domino is op 89-jarige in zijn woonplaats New Orleans overleden. Zijn dochter heeft dat bekendgemaakt, zo melden Amerikaanse media.

Domino was in de jaren vijftig en zestig ongekend populair, niet alleen in de Verenigde Staten. Zijn carrière was hij in 1949 begonnen. Een van zijn vroege albums heette The Fat Man, wat voor altijd zijn bijnaam zou blijven. In de jaren die volgden verkocht hij miljoenen platen. Hij had wereldwijde hits met onder meer de nummers Ain’t That a Shame, Whole Lotta Loving en zijn grootste succes: Blueberry Hill.

Zijn zangsuccessen bezorgden hem ook filmrollen. Zo was hij onder meer te zien in Shake, Rattle & Rock! en The Girl Can’t Help It.

ANP.

Fats Domino – Blueberry hill

Fats Domino – Ain’t That A Shame

Fats Domino – I’m Walking

Fats Domino – I’m In Love Again

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: