Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Foto van “de Reus” van de Bende van Nijvel vrijgegeven

De familie van Chris B. heeft een foto vrijgeven waarop Chris staat, de man zit gehurkt naast een hond. Chris B (De Reus) is mogelijk één van de bendeleden van ‘bende van Nijvel’. In jaren 80 trok de bende door België en lieten bloed vloeien van ruim 30 slachtoffers, waaronder vier kinderen. Vorige week gaf een oud-agent interview, hij bekende op zijn sterfbed dat hij een van de overvallers was die begin jaren 80 dood en verderf zaaiden. De grootste overval van de Bende van Nijvel is ook gelijk de laatste. Eind 1985 worden bij een overval op de Delhaize-supermarkt in Aalst acht mensen doodgeschoten. VRT heeft de foto gepubliceerd op hun website.


Documentaire over de ‘Bende van Nijvel’

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top