Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Haast! Combineer bruidsfoto’s maken met huwelijksnacht

Tikkie gewaagde bruidsfoto’s

Hoe maak je als bruidspaar een tikkie gewaagde bruidsfoto’s om nooit meer te vergeten? De kersverse bruidpaar konden gewoon niet wachten tot de huwelijksnacht, de bruid was alvast begonnen met dingen die je niet mag zien. Fotograaf Michel klooster kreeg toestemming van de bruidspaar om een foto te maken van hun intiem momentje, natuurlijk uploadde de fotograaf betreffende vastgelegde plaatje op zijn Facebookprofiel. Let wel, de fotograaf is een druk bezette man komende tijd, dus wees tijdig om reserveren als jullie ook van plan zijn om schunnige ideeën in te zetten voor bruidsfoto’s.

Lees ook: Ophef over campagne van Richmeetbeautiful.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top