Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sport

Max Verstappen verdient waanzinnig veel geld

Max VerstappenPer WK punt verdient Max 50.000 dollar, per gewonnen race een extra bonus van 250.000 dollar. Zoveel verdient Max Verstappen iedere deelname aan de F1 sport. Bij Red Bull renstal krijgt de jonge coureur 3,5 miljoen dollar salaris en door sponsorcontracten 1 miljoen erbij geschreven op zijn vette bankrekening.

Het zijn bedragen waar een gemiddelde Nederlanders alleen van kunnen dromen, maar de tegenstanders van Max verdienen veel meer. Zo krijgt Mercedes-coureur Lewis Hamilton ieder jaar 31 miljoen dollar bij geschreven op zijn bankpas. Sebastian Vettel krijgt 150 miljoen dollar, daarvoor moet hij wel drie jaar lang rondjes blijven rijden voor Ferrari.

Wil je het volledige lijstje kijken met alle coureurs met hun salarissen? Totalsportek heeft een overzicht gemaakt.

More in Sport

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: