Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Mick Jagger zingt Frans Bauer

2015-11-19 14:34:32 HILVERSUM – Frans Bauer tijdens de presentatie van de nieuwe streamingsdienst Hits NL. ANP KIPPA REMKO DE WAAL

ARNHEM (ANP) – Mick Jagger heeft op gepaste wijze afscheid genomen van Nederland. Op Instagram plaatste de rocker maandagavond laat een filmpje waarop hij Frans Bauers Heb Je Even Voor Mij zong. Daarbij schrijf hij: ,,Voor nu tot ziens Holland”.

The Rolling Stones-voorman lijkt een echte fan van volkszanger Frans Bauer. Ook tijdens zijn concert zondag haalde hij het nummer al aan, onder meer door aan het publiek te vragen: ,,Heb je even voor mij?”

Bauer vond dat ,,een superleuke eer”, liet hij weten aan BN DeStem. De zanger uit Fijnaart hoorde van iemand die achter de schermen werkt bij het Gelredome dat Mick het al voor hij het podium opging over het nummer had. Tijdens een concert herhaalde hij dat dus. ,,Onvoorstelbaar, zeker van zo’n grootheid”, aldus Bauer, die Mick Jagger nog nooit ontmoet heeft.

Goodbye for now Holland! ??

Een bericht gedeeld door Mick Jagger (@mickjagger) op

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: