Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Bejaarde gijzelt medewerker keukenbedrijf

ALBERGEN – Een 72-jarige man uit het Overijsselse Albergen is zaterdagavond opgepakt voor het gijzelen, bedreigen en mishandelen van een 66-jarige man. Het slachtoffer was naar de woning van de verdachte gekomen om namens een keukenbedrijf een klacht op te lossen.

Eenmaal in de woning aan de Kapittelhuisstraat werd het de 66-jarige man volgens de politie vrijwel direct onmogelijk gemaakt weg te gaan. Ook werd hij mishandeld en zowel met woorden als met een wapen met de dood bedreigd.

Het slachtoffer wist echter te ontsnappen en waarschuwde de politie. Die hield de 72-jarige man even later elders in Albergen aan. In zijn woning heeft de politie onderzoek verricht. De verdachte zit nog vast.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top