Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Werelds grootste crowdfundingcampagne ooit: AB Inbev terugkopen

Take Craft BackAlle bierliefhebbers opgelet! Er is een actie gaande om AB Inbev te redden uit de handen van geldbeluste aandeelhouders. Een groepje schavuyten hebben bedacht om Anheuser-Busch InBev te kopen door de ‘werelds grootste crowdfundingcampagne’ te starten, doel: € 213 miljard crowdfunden om de biermaatschappij te kopen. Ondertussen hebben er al bijna 8000 bierpackers geld verzameld, maar om het doel van 213 miljard te halen moeten er wel meer in het laatje komen, ze zitten pas op 2 miljoen dollar. Ben jij een bierpacker en je hebt een serieuze interesse om een aandeel AB Inbev voor jezelf te kopen, op de website van ‘Take craft back’ kan je met volgende saldo’s van 10, 50, 100 en 1000 euro’s inleggen. Er is maar 28,78 dolar van elke inwoner in de hele wereld nodig om een aandeel te kopen. Inwoner van VS? dan is per inwoner van VS $653.37 nodig om mede-eigenaar te worden van AB Inbev. Er is al veel interesse, maar het doel om geld te verzamelen om 213 miljard maakt nogal dorstig, dus een biertje gaat er nu wel in.

“While we’d never ask for pledges from babies, these numbers do depend on their support.”

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top