Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Jaloerse burgemeester verbiedt seksvakantie in Cartagena

sex islandDe burgervader Sergio Londono van de Colombiaanse havenstad Cartagena heeft een seksfeestje van het bedrijf ‘Good Girls Company’ verboden in zijn land. Dus helaas voor de klanten van het organiserende reisbureau. Genoeg drugs, drank en prostituees besteld voor de vakantie, maar het bedrijf achter seksvakantie moest noodgedwongen hun plannen bijsturen. Gelukkig hebben ze een nieuwe locatie gevonden, een prive-eiland in in de Caribbean. Goed nieuws dus voor de huidige klanten uit o.a uit Amerika, Canada, Dubai, Frankrijk, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

Er is nog plaats voor het seksfeestje van ‘Good Girls Company’ op het eiland. Het reisje Sex Island is van 24 tot 27 november als je interesse hebt om je je aan te melden. Het extravagante uitje kost wel wat knaken, namelijk vijfduizend dollar exclusief vliegtickets. Maar je krijgt wel vier dagen alle vrijheid om te genieten tijdens het feestje met heleboel dames van lichte zeden en alcoholistische versnaperingen, reuze-spannend dus. Misschien kom je Dan Bilzerian wel tegen tijdens het feestje. Maar wees wel op tijd want je hebt nog maar tien dagen tot de datum.

Bekijk hier het promo filmpje.

Sex Island PROMO VIDEO from andrew mats on Vimeo.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top