Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Schokkend: Beter Bekend TV vlog vol homohaat

Interviewen geven homofobe opmerkingen als een hun zoontje mogelijk homofiel zou zijn in de toekomst.

De vloggers van Youtube-kanaal ‘Beter bekend TV’ ondervroegen enkele passanten in Hoofddorp naar hun mening over hun eigen “hypothetische” homofiele zoon in de toekomst. De vloggers probeerden te peilen wat de antwoorden waren en die waren niet heel erg mals om te horen. Een ondervraagde geeft zijn mening: “Ik zou z’n kankermoeder de kanker inslaan. Ik zou z’n kankerneus […] drie uur slaan.” als zijn zoon ‘figuurlijk’ een homofiel zou zijn. Een bezorger van Papa’s John’s kon zich niet inhouden, zijn reactie luidde: “Ik zou z’n kankermoeder de kanker inslaan,”. is het te horen op de video hieronder. Youtubers van Beter bekend TV heeft het schokkende filmpje vol homohaat inmiddels offline gehaald. De pizzabezorger van Papa John’s is naar alle waarschijnlijkheid ontslagen door z’n werkgever.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: