Connect with us

Nieuws.org

Maker van veganistische gehaktbal met dood bedreigd

Nieuws

Maker van veganistische gehaktbal met dood bedreigd

gehaktballenEen vrouw deed mee met een kookwedstrijd voor gehaktballen in Verenigde staten. De kokkin Jennifer Zavala eet vegetarisch, dus haar gehaktbalen bestaan uit kikkererwten. Dat konden andere deelnemers aan de wedstrijd en publiek helemaal niet bekoren. Een gehaktbal moest uit echt vlees blijven bestaan was het te horen tussen de negatieve reacties over de vegetarische gehaktbal van Zavala. Het gings zelfs van kwaad naar erger, toen het publiek hoorde dat de vegetarische ballen de wedstrijd had gewonnen, al bleek dat niet helemaal waar. Toch ging het publiek te keer en maakte Jennifer Zavala uit voor een SJW-hippie. (Social justice warrior)

Het begon nog met milde kritiek als ‘it’s not a fucking vegan competition’ en ‘they’re called meatballs’, maar toen het gerucht de ronde ging dat de ballen van kikkererwten gewonnen hadden, werd het echt heftig. ‘The tattooed bitch won’, ‘the yuppies are taking over in South Philly’ waren de boze reacties.

Het boze publiek bleek uiteindelijk verkeer geïnformeerd over de winnaar tijdens de gehaktbalshow. Een gehaktbal bestaand uit echt vlees won de wedstrijd. Het is niet bekend of Jennifer Zavala volgende keer weer mee doet aan de kookshow.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: