Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

New Yorkse fooienpotdief ontmaskerd en ze is sexy!

Afgelopen weekend ging deze video trending. Een brutale vrouw stal wat kleingeld uit de fooienpot van de taxichauffeur. Gelukkig hing een camera in de taxi, dus de chauffeur heeft de video online gezet in hoop om de de brutale vrouw te maken. En dat is gelukt! Een dag later is de vrouw geïdentificeerd door andere New Yorkers in de miljoenenstad. Het brutaaltje had een Facebook en Instagram-account, op haar account stonden een paar sexy foto’s. De dief in kwestie kon het niet voorkomen dat andere mensen haar foto’s stalen van haar accounts, ze sloot meteen haar Facebook en Instagram nadat ze gesnapt was. De ontmaskerde vrouw heet Gabita en is 18 jaar, ze liet eerst weten dat ze erg trots was op haar diefstal, de fooi was 5 dollar. Karma komt hard terug voor haar. Voor vijf dollar peanuts weet nu heel de wereld wie Gabita is, dus ze heeft veel geluk nodig tijdens solliciteren in de toekomst.

Oh snap!

De video!

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top