Connect with us

‘Las Vegas bloedbad kost verzekering miljard’

Nieuws

‘Las Vegas bloedbad kost verzekering miljard’

LAS VEGAS (ANP/BLOOMBERG) – De bloedige schietpartij tijdens een muziekfestival in Las Vegas begin vorige maand kan verzekeringsmaatschappijen een miljard euro gaan kosten. Dat hebben verzekeringsdeskundigen berekend.

De 64-jarige Stephen Paddock man schoot om onduidelijke redenen in tien minuten vanuit een hotelkamer 58 mensen dood en verwondde er bijna vijfhonderd. Daarna maakte hij een einde aan zijn leven.

Er zijn inmiddels diverse rechtszaken aangespannen door nabestaanden en overlevenden. De concertpromotor en het hotel wordt verweten dat ze te weinig hebben gedaan om mensen te beschermen tijdens het muziekfestival.

Continue Reading

Meer in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top