Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Prins Harry de baldadige gaat met Megan Markle trouwen

De Britse prins Harry gaat trouwen met actrice Meghan Markle. De 33-jarige prins en de 36-jarige actrice trouwen in de lente van 2018. Hij is een kleinzoon van koningin Elizabeth II en prins Philip en heeft een oudere broer William. Prins Harry weet dat dat hij toch geen Koning wordt van Engeland omdat zijn broer eerder kans heeft in de lijn van troonopvolging. His Royal Highness Prince Henry of Wales wat zijn titel is heeft al meer dan een jaar relatie met Suits-actrice Megan Markle, daarom gaat hij met de Amerikaanse volgend jaar in huwelijksbootje treden. Het wordt nog wel leuk vanwege het verleden van Prins Harry, want de prins is niet van onbesproken gedrag. We trappen hieronder af met de baldadige Harry en sexy Megan.

Prins Harry als Nazi tijdens Halloween

Prins Harry als Nazi tijdens Halloween

https://www.instagram.com/p/BLwOXzPAG0S/

Prins harry naakt

Prins harry naakt

https://www.instagram.com/p/BJQSL4TAxml/

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top